Stílusosan élni tudni kell

Stílusosan élni tudni kell. Persze azért el is lehet sajátítani, de az embernek mégis kell legyen egy alapvető hajlama rá. Azokat az embereket sajnálom a leginkább, akik törekednek rá, hogy stílusosak legyenek, de nincs meg hozzá a hajlamuk. Az én életmód tanácsaim az én saját szemléletmódomat követik és a saját stílusom tükröződik bennük. Nem követendő kánon, csak segítség azoknak, aki törekszenek rá, hogy jó megjelenésűek legyenek.

Ma egy olyan oldalt szeretnék bemutatni nektek, ahonnan nagyon nehéz olyan dolgot vásárolni, ami nem üti meg az elegáns, előkelő és stílusos mércéket. Persze, tönkre lehet tenni őket azzal, ha az ember a termékekhez nem méltóan öltözik fel. De szerencsére ritkán látok ilyet, de ha igen, akkor mindig azért fohászkodom, hogy miért nincs olyan, hogy stílusrendőrség?

A bőr táskák csodálatos választéka található a Bagbox webshopon. Igazi marhabőrből készült, olasz táskákat lehet rendelni erről az oldalról. Olyanokat, amelyeket a boltban nem kap meg az ember. Mivel én egy vidéki, közepes méretű városban élek, ezért nagyon örülök annak, hogy az interneten keresztül is hozzá lehet jutni ezekhez a termékekhez. Igaz, havonta egyszer, vagy kétszer is beutazom a fővárosba, de ott általában ruhaboltokban töltöm el az időm nagy részét. Nem is tudom, hogy élőben hol tudnék ilyen termékekhez jutni, de szerencsére nem is vagyok rászorulva, hogy megtudjam. 

Az én életvitelem része, hogy nagyon gyakran váltom a ruhadarabjaimat és kiegészítőimet. Amikor meguntam őket, általában a fővárosban leadom őket egy adományboltban. így nem mennek kárba. De azért vannak örök kedvenceim, például a Bagboxról rendelt Ága Hengl Korall exkluzív női bőr válltáska, melyet már lassan négy éve használok, és egyáltalán nem szeretnék megszabadulni tőle. Szinte mindenhez viselni tudom, imádom az elrendezését a rekeszeimnek, imádom, hogy nem csúszik le a vállamról, imádom, hogy alig látszik rajta a használat. Egyszerűen tökéletes. Egy másik örök darabom az Ága Hengl piros bőr utazótáska ami minden fővárosi utamra elkísér. Ebben szoktam tárolni azokat az aktuális kedvenc holmijaimat, amiket mindenképp a kezem ügyében szeretnék tartani, de ha több napra utazom, akkor azért egy bőröndöt is viszek magammal. Szeretem, ha tudok az aznapi aktuális kedvem és állapotom szerint válogatni különböző szettek közül. Egyébként a bőröndömet is innen rendeltem, amikor a régi tönkre ment.

Az utazásokkor mindig magammal viszek két utazó ékszerdobozt, amibe szintén az aktuális kedvenceimet szállítom. De otthon egy hatalmas, négy fiókos, tükrös ékszerdobozom van a Bagboxrtól. Ebben tartom elzárva az ékszereimet a sminkelő asztalomon. Szeretem őket biztonságban tudni.

Na és persze tudjátok, hogy mijeim vannak még innen? Bőr pénztárcáim. Több is egyszerre, mert szeretem az aktuális szettemhez választani őket. Mondjuk ez a táskákra is ugyanígy igaz, de táska ügyben a kényelem néha fölülírja ezt a szabályt és olyankor a már említett barna Ága Hengl Korall táskát választom. Ő az én gyöngyszemem.