Shoppingolni az interneten is lehet, könnyen, és egyszerűen

email-606166_1280Manapság egyre népszerűbbek az internetes vásárlások. Jómagam is sokat vásárolok, ennek a forrásnak a segítségével, hiszen, itthonról, kényelmesen meg tudom vásárolni, amit szeretnék! Bármit!! Te szoktál az interneten vásárolni?

 

A lehetőségek tárháza

Tényleg megkapunk, mindent, amit akár egy bevásárló központban megvásárolnánk magunknak. Legyen az cipő, bármilyen háztartási eszköz, vagy autó alkatrész, mindezt otthonról, kényelmesen intézhetjük. Ha ki tudjuk választani, a nekünk megfelelőt, az nélkül, hogy élőben látnánk, akkor a miénk a világ, hiszen bármit megkaphatunk a pénzünkért. A fizetés is igen egyszerű, hiszen egy bankkártya kell csak hozzá, és már meg is van. De utánvétellel is fizethetünk sok esetben, a kiszállításkor.

Az első vásárlásom

Sokat gondolkodtam, hogyan tudnám, a páromat meglepni, egy igazán jó ajándékkal. Szeret szerelgetni, bütykölni, és szeret motorozni. Gondoltam, vásárolok neki, valami ruházatot, de aztán azt elvetettem, hiszen mégis csak tíz éves házasok leszünk, és nem egy pulóver lenne a megfelelő ajándék. Persze, hol máshol is tudnék ajándékot találni, mint az interneten?!

Egyik délután elég korán itthon voltam a munkából, így az alkalmat kihasználva, hogy egyedül vagyok, nekiálltam böngészni. Találtam mindenféle dolgot, hasznosat, és persze haszontalant is.

Végül, már nem is tudom, hogy hogyan, egy motoros oldalra tévedtem, ahol mindenféle kapható volt. Miután, szereti a motorját, először gondoltam, veszek valamit ahhoz neki, de aztán rájöttem, ehhez úgy sem értek, és nem olyan, mint egy autó, hogy tesz be egy autós díszt, így ez az ötlet sem vált be. Persze, továbbra is az oldalon maradtam, nézelődtem.

A „fülek” lapozgatása közben találtam mindent, motoros ruházat, alkatrész, bukósisak… bármit vásárolhatok itt.

Végül, arra a döntésre jutottam, hogy veszek neki, egy motoros pólót, amire pluszba nyomtattatok mintát, amit tudom, hogy szeretni fog. Ez mellé, meg még keresek valamit, vagy együtt elmegyünk, és vásárolunk valami megfelelőt. Bár még az is megfordult, a fejemben, hogy egy jó kis motoros órát is nézzek neki. Igaz van órája, de az komolyabb, és motorozáshoz nem is szereti felvenni, mert nem igazán sportos. Azt pedig már jó ajándék lenne, ha vennék neki, egy órát, azt gondolom, nagyon fog neki örülni.

Remélem, jó meglepetés lesz, és legalább annyira fog neki örülni, mint én, amikor tíz éve megkérte a kezemet.