Nincs időm plázákban vásárolni, alkalmi ruháimat online szerzem be

Az alkalmi ruhák online történő beszerzése az egyik legkedvencebb időtöltésem, mióta megismertek egy remek internetes butikot, ahol a választék egyenesen csodálatos! Rengeteget kerestem a megfelelő webshopot, mert felgyorsult életvitelemhez kellett egy kifogástalanul működő, akikkel hosszútávon jó együtt működni és megbecsülnek, mint vásárlót. Szerintem ennél a butiknál én megbecsült vásárló vagyok, mert még sosem merült fel olyan probléma, amit nem tudtunk volna orvosolni. Ez köszönhető a remekül kialakított rendszerüknek és a hasonló tulajdonsággal bíró ügyfélszolgálatuknak is. A ruháik árérték arányban pedig messze a legjobbak, az eddigi tapasztalataim szerint a magyar online piacon!

Emlékszem, amikor először tévedtem az oldalra. Épp buszoztam vidékre és már akkor is az motoszkált bennem, hogy a 3 hét múlva tartandó esküvőn, amire meghívást kaptam, milyen ruha lesz rajtam, mert se időm, se ingerenciám nincs boltokba járni és ruhát próbálgatni. A buszon egy húszas évein elején járó csajszi ült, akivel elkezdtem a problémámról beszélgetni és ő ajánlotta, hogy keresgéljek interneten ruhák után. Szóval vagy 20 percig együtt nézegettük az érdekesebbnél érdekesebb netes ruhaboltokat. A legtöbbnél az volt a baj, hogy a telefon kijelzőjén nem igazán jelent meg jól az oldal és néhány funkció nem is igen működött. Ez a jelenség hamar kizárt rengeteg boltot. Aztán amikor a mostani kedvenc online üzletemhez értem, éreztem, hogy hazaért. Az oldal kialakítása annyira kellemes volt annyira megszólító és marasztaló. Nem tudtam nem böngészni az oldalt, és amikor megláttam a jobbnál jobb fotókat, amik prezentálják a ruhákat, éreztem, hogy nem egy nagyvállalati pénzkidobónál vagyok, hanem egy olyan helyen, ahol a pénzemért értéket kapok. Ez a fajta álláspontom a mai napig életképes, mert azóta csak javult az oldal. Emlékszem kifejezetten örültem annak, hogy az olyan lényeges információk, mint a szállítási idő és az ügyfélszolgálati telefonszám egyből a szembe jön az emberrel. Ezeket sok oldalon keresgélni kell, és ha már elrejtik, nekem egyből az a véleményem, hogy valami simlisség állhat a dolog mögött.

Mindenesetre amióta meg van ez a butik, azóta nem vesz el rengeteg időt a ruhaválogatás, vásárlás. Sokan félnek attól, hogy nem jó méretet választanak, vagy mégse úgy áll rajtuk a ruha, ahogy elképzelték. Pedig ezek olyan dolgok, hogy egy plázában is előfordulhat, hogy ami próbálás után tetszik, otthon más környezetben már nem… A mérettévesztéstől való félelem, pedig elkerülhető, mivel fel vannak tüntetve az oldalon, hogy melyik méret, mekkora nagyságot fed le. Nagyon bénának kell lenni, hogy elrontsa valaki a rendelést.

Sokan kérdezik, hogy hol vásárolom a ruháim, mert mindig tündöklök, mikor azokban vagyok. Én meg egyből híresztelem, hogy az online rendeltem a kedvenc kis butikomból. Szeretem reklámozni azt, ami jó, és a szájról szájra reklám az egyik legjobb reklámozási lehetőség, mert nagy eséllyel fogja megnézni az illető, akinek a bogarat beleültettem a fülébe. Remélem, hogy minél többen választják majd ezt a vásárlási lehetőséget, ebből az üzletből, mert szeretném, hogy sokáig tudjak vásárolni tőlük.

Mert mióta náluk vásárlok, mintha kicseréltek volna. Sokkal többet mosolygok, és a reggeli frusztráló utazás munkába menet se gyötör meg annyira. Sok embernek az életvitelén kéne változtatni, mert a nagy átlagban azt látom, hogy nem úgy élnek, ahogy szeretnének, és egyszerűen nem mernek változtatni az élethelyzetükön. Pedig ha begyöpösödik valaki a szürke életébe, nem biztos, hogy egyhamar kitud majd törni, mert hozzászokik és inkább a személyisége fog rossz irányba változni. Ezért van annyi zsörtölődő, rosszindulatú ember reggel a buszokon szerintem… Lehet csak annyi lenne a megoldás ha pozitívan, jó indulattal próbálnának meg a környezetükhöz állni! Ha ez sem segít, akkor a legjobb kúra, ha valami szép új ruhát vesz magának az ember és a tőle kapott magabiztosságot úgy is jó kedvel fogja párosítani! Tehát, ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni az életeden, próbáld magad feldobni egy kis ruhavásárlással és mivel tudom, hogy nincs idő arra, hogy shoppingolj, ezért ajánlom az online beszerzést, köztük is az én kedvenc kis butikomat, ahonnan elég sok alkalmi ruhát szerzek be!