Gyerekes életmód: olcsó babakocsi

Gyerekesnek lenni egy egészen más életmód, mint a gyermektelen lét. Nem alszol, nincs időd semmire, de még a leg alapvetőbb dolgokra sem, és egy idő után a kimerültségtől még gondolkodni sincs erőd! Persze, nem is szülő az a szülő, aki nem szívesen áldozza be magát a gyermeknevelés oltárán, de ha átlépünk a képmutatás kemény álcáján, beláthatjuk, hogy igen is nehéz dolog szülőnek lenni.

És a nehézségeket tetőzi, hogy egy csomó aggodalommal is jár a szülőség. Nem csak azért, hogy a gyereknek véletlenül se essen semmi baja, hanem azért is, hogy miből fogunk neki megadni mindent, amire szüksége van. Az alapvető dolgoktól kezdve egészen a mindenféle luxusig, amik inkább a szülőknek érdekesek, mint a gyereknek, meg akarunk venni mindent. De, ha jobban belegondolunk, ez nem csak lehetetlen, de felesleges is. Mert az a gyerek nem attól boldog, ha a világon mindent összevásárolunk neki, hanem attól, ha nagyon szeretjük, és sokat foglalkozunk vele.

Szóval, megfogadtam, hogy mi mindenből jó minőségűt, de nem drágát fogunk vásárolni. Egy sarkalatos pont például a babakocsi, amit jól meg kell választani. Egyáltalán nem mindegy, mibe fektetjük a gyereket. Ma már fontos, hogy legyen anti allergén, könnyű, praktikus, multi funkciós… és persze szép is, mert a 21. századi kismama egyáltalán nem mindegy milyen babakocsival jelenik meg az utcán. Én neki is álltam kutakodni, hol találok ilyen babakocsit olcsón. Szerencsére nem kellett olyan nagyon sok időt töltenem ezzel, mert hamar rábukkantam egy szuper kis oldalra, a babakocsik.hu-ra, ahol olcsó babakocsi hadak vártak. De nem csak olcsók, hanem pontosan olyanok, mint amilyet elképzeltem magunknak, így nagyon elégedett is voltam a kínálattal. Mikor kiderült, hogy bár ez egy webshop, de el lehet menni, meg lehet nézni, és ki is lehet próbálni a termékeket, amiket árulnak, nagyon megörültem. Végre egy igazán vevő központú cég. Nem kell izgulnom, hogy olyan lesz-e a termék, amilyet szeretnék, és még azt is ki tudom próbálni, hogy a gyerekülést mennyire nehéz bekötni az autóba, vagy, hogy a babakocsi váza befér-e a csomagtartóba. Szörnyen praktikus, hogy ezt ilyen módon lehet kiválasztani, és ahogy utána olvastam, mindenki nagyon elégedett is volt ezzel a szolgáltatással. Állítólag az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek, és mindenben nagyon jó tanácsokat adnak. Ritka manapság az ennyire szuper bolt, ahol ilyen magas szinten elégítik ki a vevők igényeit. És ráadásul, a legnagyobb szerencsénkre nem csak babakocsikat lehet náluk kapni, így biztosan beszerzünk más dolgokat is, ha már ott járunk. De az elsődleges és legfontosabb, egy jól működő, praktikus, szép, és olcsó babakocsi!