A munkahely raklapos polc nélkül mit sem ér

raklapos polc

Már kiskoromtól kezdve életvitel szerűen sportoltam. Régebben sportoló akartam lenni. A szüleim viszont ragaszkodtak hozzá, hogy egyetemre menjek, csináljak vállalkozást, alakítsak ki számomra egy stabil munkahelyet, ahol nem kell másnak dolgoznom, hanem én lehetek saját magam főnöke és biztos anyagi háttérrel rendelkezem. Ez bizony jól is van így, viszont akkor nagyon sajnáltam a dolgot. Most így visszagondolva okosan cselekedtem. Elvégre az egyetem csak pár évet vett el tőlem, de most már van egy diplomám és tényleg sikerült egy vállalkozást létrehoznom. Méghozzá olyat, aminek a sporthoz is köze van! Hogy mire is gondolok pontosan?

Kezdődött ez egy biciklivel. Alkatrészeket vásároltam, aztán bicikliket gyártottam. Kitaláltam egy saját márkát, és elkezdtem eladni őket. Először családon belül. Aztán ez olyannyira kinőtte magát, hogy lett egy boltom, és most már nem csak bicikliket, hanem mindenféle sporteszközöket gyártunk. Olyannyira elszaporodott ez az egész, hogy nem csak hogy a boltunk van tele, hanem egy raktárépületet is ki kellett béreljünk.

A raktárnál fontosak a polcok. Hogy jó minőségű, értékálló polcokat rendeljünk, ami hosszú távon is jó lesz. A sok keresgélés után végre ráakadtam egy nagyon jó kereskedésre, a RackingLog Kft-re. Ezen belül is a raklapos polcok tetszettek meg, mert nagyon masszív és teherbíró polcokról van szó. Ezenkívül rendkívül sokoldalú a szerkezet!

Hogy mire is alkalmas? Leginkább fából és műanyagból készült raklapon, ládában, tartályban, fémketrecben vagy más tárolóeszközben tartott áruk elhelyezésére szolgál! Ez nekünk a legjobb és legmegfelelőbb! Azonkívül 4 széria is rendelkezésünkre áll. Azért is jó választás, mivel jó az alakíthatósága és kül- és beltérre egyaránt használható. Ezenkívül rendkívül átlátható a raktárkészlet. A képek önmagukért beszélnek, így fel is hívtuk a céget.

Egy szakember vette fel telefont, aki kedvesen állt rendelkezésünkre, és mindenről teljes körűen tájékoztatott. Azután többszöri egyeztetés után megbeszéltük a méretet és a mennyiséget. Majd pedig megrendeltük a polcokat. A megrendelés után nem kellett sokat várni, 3 napon belül kiszállították. A kiszállított áru megfelelt a képen látottaknak. Végtére azt kell, hogy mondjam, hogy elég jó ár-érték aránya volt ennek a vételnek. Nem fizettettek ki velem olyat, amit nem kértem, és tudtam spórolni mivel több polcot rendeltem. A polcok nem csak hogy tartósak, de még jól is néznek ki. Azt kell, hogy mondjam: elégedett vagyok a szolgáltatással.

Végre koncentrálhatok a kereskedésre!